menu

Kantoor

 

Naast de algemene kennis en basisvorming wordt in Kantoor de nadruk gelegd op drie componenten: de communicatieve, de bedrijfsgerichte en ICT-component. De communicatieve vorming is op de praktijk afgestemd, waardoor leerlingen op mondeling en schriftelijk vlak leren om commerciële, administratieve of sociale taken uit te voeren. De bedrijfsgerichte component geeft een stevige vorming van secretariaatstaken, een praktische logistieke vorming en boekhoudkundige vorming.
Er is permanent aandacht voor beroepsvaardigheden zoals huisstijl en toepassing van NBN-normen en attitudes zoals ordelijk en nauwkeurig werken, zin voor initiatief en stressbestendigheid.

 

In het laatste jaar van de derde graad vormt de stage in een bedrijf een zeer belangrijk onderdeel van de opleiding. De leerlingen moeten tevens een GIP maken waarmee ze hun verworven kennis overzichtelijk moeten presenteren voor een jury.

 

 

 

Is Kantoor iets voor jou?

 

 

 

  • Je hebt interesse in brede administratieve taken binnen een bedrijf.
  • Je verkiest en praktijk- en bedrijfsgerichte vorming.
  • Je bent vlot in omgang en wil de communicatieve vaardigheden verbeteren.
  • Je bezit doorzettingsvermogen.
  • Je werkt nauwgezet en georganiseerd.

Lessentabel voor de richting kantoor 
(overzicht per jaar)


 

  

Heb je nog vragen?

Contacteer ons
Is de lessentabel niet volledig leesbaar op je toestel of wil je de info over onze school overzichtelijk samen in een boekje? Je vindt alles nog eens terug in onze brochures. 
Snel navigeren naar een campus